søndag 12. januar 2014



Ble vekket syv i morges av min lille jente som måtte kaste opp, så nå er omgangsyke i hus igjen. Håper virkelig vi andre slipper unna. Så denne søndagen har bare blitt hjemme, litt husarbeid er unnagjort og i dag ble det taco til middag, stort ønske fra eldste datter. Alltid godt med taco. Så dukket plutselig en venninne opp på døren, veldig koselig. Så nå håper jeg at minsten sover gjennom natten, blir nok ingen barnehage på henne i morgen stakkars liten.
De går fort disse helgene syns jeg, har ikke fått helt gjennomført det som stod på planen heller, men det er jo bare sånn det blir av og til.
Treningen får jeg ta i uken. Avtalte faktisk med venninnen min i dag at vi kunne begynne å jogge sammen noen kvelder i uken. Alltid kjekt å ha en å trene med.
Fra neste uke tenkte vi også å prøve middager fra Toppmat av Adam, da får du levert middag på døren for en hel uke, variert og sunt. Syns dette virker veldig bra og hørt flere som er veldig fornøyd med det. Vet ikke om det er så billig men tror man kan spare på det uansett, da man faktisk ikke går i butikken hele tiden, blir det gjerne til at man handler litt mer enn det man egentlig trenger. Jeg har en også en tendens til å lage alt for mye mat så det blir litt sløsing som ikke er så bra. Noen som har prøvd dette? Gøy å høre hva andre syns om dette og.
Prøvepris 895kr, ordinærpris 1095kr for middag 5 dager i uken til 4 personer. Variert kosthold som inneholder fisk, kylling og kjøtt og oppskriftene skal være enkel å lage.



                                            Litt inspirasjon på trening sammen med Toppmat av Adam:
Tøffe farger
Bruke ball er veldig bra trening
Egentrening, kan gjøres ute i det fri eller hjemme i stuen
Tøying er vel så viktig som selve treningen

Ingenting er bedre enn intervall trening i det fri

Styrketrening er veldig bra

Havregrøt til frokost
Øvelser man kan gjøre hjemme for å stramme opp
 God natt alle:)

2 kommentarer:

  1. Sånn ja :)))
    Nå går alt så mye bedre !!

    Vi har hatt Topp mat noen uker nå, og er meget fornøyd.
    Mange gode smaker og nye smaks kombinasjoner :)

    Lykke til med bloggen og Topp mat :)
    Klem Heidi ღ

    SvarSlett
  2. Det var bra å høre,vi gleder oss til å prøve:)

    SvarSlett